За нас


НИЕ сме българско - холандска компания занимаваща се с производство и търговия с градински декоративни розови храсти и сертифициране и търговия с розов разсад. 
 
Компанията обединява традициите и опита на български производители на розови храсти с международните връзки и опит на холандски розопроизводители и търговци. 
 
С помощта на холандското правителство на територията на град Бяла изградихме модерен склад с контролиран температурен режим за съхранение на розите и цех за окачествяване на розов посадъчен материал и за опаковане на розови храсти. 
 
Компанията отглежда над 1 милион розови храсти от над 100 сорта на водещи световни селекционери от основните типове - чаено хибридни, флорибунда, полианта, пълзящи, храстовидни, миниатюрни, щамбови. 

Облагородяването се извършва върху подложки Rosa Laxa и Rosa Multiflora. Цикълът на производство е двугодишен. 
Розовите храсти се разпространяват в България, в страните от Европейския съюз, в Украйна, Русия и Турция в периода ноември - май. През останалите месеци предлагаме за продажба рози в контейнери от 2л.
От 2009 година компанията ни има договор за отглеждане на английски рози за световноизвестния селекционер и производител Дейвид Остин. 
 
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email