Общи условия

ОТГОВОРНОСТИ
 
Като условие за ползване на WWW.BRITROSACO.COM, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава към WWW.BRITROSACO.COM, че няма да ползва предоставената му услуга за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези ПРАВИЛА. 
 
Цени и характеристики на стоките:
Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.
Основните характеристики и цени на стоките са указани за всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Доставка”.
 
Промяна на цени на стоки:
Брит Розако АД има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.
 
 
РЕКЛАМАЦИИ
 
Съгласно ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ в 7 дневен срок , Вие можете да се откажете от доставената от нас стока и да го върнете в нашия офис или чрез куриер като транспортните разходи ще са за Ваша сметка. Върнатата стока трябва да бъде със запазен търговски вид, в оригиналната си опаковка и съхранявана при условия запазващи качествата и. Процеса за рекламации се извършва в секция „Връщане на продукти“.
 
 
ПОВРЕДИ ПО ОПАКОВКАТА 
 
WWW.BRITROSACO.COM изпраща стоките в опаковка на производителя или друга, но напълно съответстваща на изискванията на производителя. 
Ако опаковката е нарушена (не се притеснявайте за външните замърсявания или драскотини по опаковката) веднага обърнете внимание на служителя на куриерската служба. Куриерът е задължен да достави стоките като съхрани тяхната цялост и функционалност. 
 
 
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email